ZEKİ İNAL TALİMAT VERDİ, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

YENİCE VE ÇAMKÖY MAHALLELERİ BU SIKINTIDAN KURTULUYOR!

Karacasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Zeki İnal’ın talimatıyla çalışmalara hız kattı. Çamköy ve Yenice Mahallelerinde Dandalaz Çayı üzerine seçim öncesi sözü verilen Büz ve köprü çalışmalarına bugün itibarıyla başladı.

Karacasu’da 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Seçilen Zeki İnal, geçtiğimiz günlerde seçim öncesi verdikleri sözlerin takipçisi olduklarını dile getirmişti. Karacasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalara hız katarak Çamköy ve Yenice Mahallelerinde Dandalaz Çayı üzerine seçim öncesi sözü verilen Büz ve köprü çalışmalarına bugün itibarıyla başladı. Alanda yol açma ve genişletme çalışmaları tamamlandı. Yolu kesen Çay üzerine büz yerleştirerek köprü vazifesi görmesi sağlanacak. Seçim öncesi kahvehane ziyaretlerinde vatandaşın isteklerini dinleyip nol aldıklarını söyleyen Başkan İnal, ‘’Verdiğimiz sözleri zamanla tutmaya ve vatandaşımızın sıkıntılarını çözmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.

VATANDAŞLARIMIZ EN KISA SÜREDE BU SIKINTIDAN KURTULMUŞ OLACAK.

Başkan İnal yaptığı açıklamada ; ‘’ Seçim öncesi tüm Mahallelerimizde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarımızdan destek istedik. Destek vermeleri halinde de sıkıntılarını çözeceğimizi ilettik. Çamköy ve Yenice Mahallesi ziyaretlerimizde ise vatandaşlarımız Dandalaz çayından karşıya geçmek için uzun mesafeler gitmeleri gerektiğini dile getirdiler. Sel ve taşkınların olduğunu ve buraya büz yatırılarak hem köprü vazifesi görmesini istediklerini söylediler. Bizde Sayın vekilimiz Bekir Kuvvet Erim’in de destekleri ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon (YİKOP) aracılığı ile büzlerimizi ilgili yerlere bıraktırdık. Şimdi de Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerine gerekli talimatları vererek çalışmalarımızı başlattık. En kısa sürede vatandaşlarımız bu sıkıntıdan kurtulmuş olacak.’’ İfadelerini kullandı.