Yaykın’da Karne Dağıtım Töreni Düzenlendi

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesi  ile Karacasu Yaykın Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Karnelerini  protokol üyelerinin elinden alan öğrenciler, başarılı bir yıl geçirmenin ve yaz tatiline girmenin heyecanını yaşadılar. Gerçekleştirilen törene Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı,Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş,okul müdürleri ve öğretmenleri,mahalle muhtarı katıldı.Karne dağıtım töreninde açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, bir eğitim ve öğretim yılının sonuna daha gelmenin gururunu yaşayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.Öğrencilere tatili sadece bir dinlenme süresi olarak görmemelerini,okumaya ve sosyal faaliyetlere de vakit ayırmalarını tavsiye ederek öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller diledi.Öğrencilerin karnelerini ve belgelerini veren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “tüm öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini ve zinde bir şekilde gelecek eğitim öğretim yılına hazır olarak gelmelerini temenni ediyorum” dedi.