Wushu Takımından Başkan Büyükyapıcı’ya Teşekkür Ziyareti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Wushu İl Temsilcisi Erol Genç’in ortaklaşa düzenlediği İller arası Didim Wushu Turnuvası’na Karacasu’dan katılan sporcular, ilçeye 12 madalya ile döndü.

Başarılı sporcular, Aydın Wushu İl Temsilcisi olan antrenörleri Erol Genç ve Karacasuspor Kulüp Başkanı Hüsnü Ünsal ile birlikte turnuvaya katılmaları için araç desteği sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’yı makamında ziyaret edip, desteklerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim ettiler.

Karacasuspor olarak Erol Genç ve Duygu Ülker’in antrenörlük yaptığı turnuvaya 9 sporcu katılmış olup,Büşra Fışkınlı 1.lik, Sudenur Ekiz 1.lik ve 3.lük Fatmanur Şen Beyzanur Şen ve Lara Toplu 2.lik, Ezgi Kocaköse 1.lik ve 3.lük, Sevda Gümüş 2.lik, Aleyna Dönmez 2.lik ve 3.lük ,Sinem Şavk 3.lük elde ettiler.

Aydın,İzmir,Manisa,İstanbul,Uşak,Muğla,Kahramanmaraş Trabzon,Yalova olmak üzere toplam 9 ilde 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvadan Aydın İli 60 sporcuyla katılıp toplamda 55 madalya kazanıldı. Belediye olarak sporculara destek vermeye gayret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” madalyalar gelecekteki başarıların da habercisidir. Wushu Turnuvası’nda ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp başkanımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Foto Galeri: