Karacasu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti. Bugün gerçekleşen Şubat ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Yoklama ile başlayan 2020 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1-Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi

2- Meclis Üyesi Muammer Yıldız’ın mazereti okunup kabul edilerek bu toplantı için izinli sayılmasına oy birliği ile kabul edildi.

3-Belediye Başkanının ve bir meclis üyesinin kardeş şehir NOVACİ (MAKEDONYA) Belediyesine yurt dışı gezisi statüsünde ziyaret etmesi hususu oy birliğiyle karar verildi.

4- Belediyemizin Yurtiçi ve Yurtdışı fuarlara katılması hususu oy birliği ile karar verildi.

5- Belediyemizin KARBEL Gıda Tarım, Hayvancılık Turizm Sanayi ve Tic.Lim. Şirketi’ne 200.000 TL sermaye artırımı yapılması hususu oy birliği ile kabul edildi.

6-Bahçeköy mahallesindeki Derebağ mevkii 0 ada 210 parselde içinde zeytin ve incir zeytin ve incir ağaçları bulunan 16450 m2 arazinin 10 yıllığına kiraya verilmesi hususu oy çokluğu ile kabul edildi.

7-Yenice mahallesinde Belediyeye ait olan 3889 parseldeki 1967 m2 taşınmazın satılmaması hususu oy birliği ile karar verildi.

8- İlçemizde Işıklar ve Dikmen mahallelerinin (köy statüsündeyken) Geyre Belediyesin’den çalıştıkları iş makinesinden doğan borçlarının terkin edilmesi hususu oy birliği ile karar verildi.

9-Ataeymir’de ağaçlar boynu bükük kalmasın projesinin Ataeymir  S.S.Sulama Kooperatifi ile birlikte gerçekleştirmesi hususu oy çokluğu ile karar verildi.

10- Türk Dünyası Belediyeler Birliğine üye olunması hususu oy birliği ile karar verildi.

11- Nail Kurt’un terkin edilen Belediye alacakları ile ilgili üst makamlardan görül alınması ile ilgili Belediye Başkanlığınca gereği yapılması hususu oy birliği ile karar verildi.

12- Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususu görüşülmesi.