Sosyal Market ve Kadıneli Restaurant Karacasuluların Hizmetine Açıldı…

Karacasu’da Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturulan “Sosyal Market” ve “Kadınım Güçlüyüm” projelerinin ofis açılışı yapıldı.Yapılan açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger,AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim,Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley,Buharkent Kaymakamı Muhammmet İkis,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,siyasi parti temsilcileri,kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley”İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın daha iyi bir faaliyet göstermesini sağlamak amacıyla hazırladığımız ve Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger’in katkı ve destekleriyle Karacasu Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Projeleri kapsamında açılan birinci projemiz olan “Sosyal Market’te” ihtiyaç sahipleri,Kaymakamlık tarafından kendilerine verilen kartlarla ayda bir kez gıda,iki ayda bir temizlik malzemesi ve yılda üç kez giyecek ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.İkinci projemiz olan “Aşevi Projemizde”ise ilçe merkezimizde ve yakın mahallelerde ikamet edip yalnız yaşayan,bakacak kimsesi olmayan 60 yaş ve engelli vatandaşlarımıza her gün iki öğün sıcak yemek dağıtımı yapılacaktır.Üçüncü projemiz olan “Şefkat Eli” projemizde ise bakacak kimsesi olmayan,kendi ihtiyacını karşılamayacak durumdaki vatandaşların ev temizliği ve kişisel bakımları yapılacaktır.Dördüncü projemiz olan “Kadınım Güçlüyüm” projemizde kadınlarımıza bilgi ve beceriler kazandırarak,iş ve meslek edinmelerini sağlamak,üretimlerini organize edip,pazarlayacak bir kooperatifle kadınlarımızı güçlendirmeyi ve ailelerine katkı sağlamalarını hedefliyoruz.Bu projelerde büyük emeği olan Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’e teşekkür ederek,bu projelerimizin Karacasu’ya hayırlı uğurlu olmasını”diliyorum dedi.İlçedeki kadınların bu projelerle ev ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını vurgulayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger”bu güzel projeleri Karacasu’da hayata geçiren deneyimli ve tecrübeli Kaymakamımız Ahmet Soley’i tebrik ediyorum.Karacasulu birçok kadınımız bu projeler sayesinde elinin emeği ile  evine katkı sağlayacak.Karacasu Afrodisias’ı,yayları ile yaşanılacak en güzel yerlerden bir tanesi.İlçemizde bulunan Afrodisias Kenti bu ilçeye özgü bir velinimettir.Karacasu’nun,Aydın’ın ve Afrodisias’ın tanıtılması için elimizden geleni yapacağız.Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.