Meslek Edindirme Kursuna Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldılar…

Karacasu Kaymakamlığı,Karacasu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen  “Kadınım güçlüyüm,yarına umutla bakıyorum” projesinin bir basamağı olan Nazilli İŞKUR ve Karacasu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere,sertifikaları düzenlenen törenle verildi.Karacasu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley,Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Barosu Karacasu İlçe Temsilcisi Sevgi Kulcu Öncü, İlçe Emniyet Amiri Davut Özkan,İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir,Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş,Nazilli İŞKUR müdürü Sedat Çolman,Karacasu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alim Akar,daire amirleri ve kursiyerler katıldı.2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde ilçe merkezinde ve mahallelerde kadın üst giysileri dikimi kursu,aşçı çırağı kursu,keçe aksesuarları kursu ve servis komisi olmak üzere 71 kursiyer eğitim gördü.Eğitimlere katılan tüm kursiyerleri tebrik eden Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley kendisini geliştiren kadınlarımızın kendi meslekleri ile ilgili alanlarda ister kendi işlerini kurma, isterlerse bizim tahsis ettiğimiz yerde kendi yaptıkları ürünleri satmaları konusunda her zaman destek olacağımızı belirtmek isterim. Bizim amacımız sadece bu kurs başlasın bitsin değil bitiminden sonra da kursiyerlerin istihdamını sağlamaktır.Bu kursların düzenlenmesinde bizimle iş birliği yapan  Belediye Başkanımıza,Nazilli İŞKUR Müdürlüğümüze,Halk Eğitim  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze  ve idarecilere teşekkür ediyor,hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.Düzenlenen tören kursiyerlere protokol tarafından sertifikalarının verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.