Mahallelerin Arazi Yollarındaki Sorunlarının Çözümü İçin Greyder Kiralandı.

Karacasu Belediyesi Başkan Zeki İnal’ın görüşmeleri neticesinde Özel bir şirketten greyder kiraladı. Karacasu Belediyesi daha önce DSİ’den greyder kiralayıp mahallelerin arazi yollarında çalışmalar yapmıştı.

Muhtarlar ile bir yemekte bir araya gelen Zeki İnal, “Arazi yollarımızı büyük ölçüde tamamladık. Eksiklerimiz var kısa bir sürede greyder kiralayıp bu sorunları da çözmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

Üzerinden çok bir zaman geçmeden Başkan İnal’ın görüşmeleri neticesinde özel bir şirketten kiralanan greyder bu gün Karacasu Belediyesine ulaştı. Greyderi bizzat kendisi karşılayan İnal, “Mahallelerimizin eksiklerini ve arazi yollarını tamamlamak için özel bir şirketten kiraladığımız greyder elimize ulaştı. 1 ay boyunca bizde kalacak olan greyder ile program dahilinde bütün mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

VERDİĞİ SÖZLERİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Başkan İnal vatandaşlardan tam not aldı. Yenice mahallesinde ikamet eden Güven Gürbüz, “Başkanımız seçildiği günden beri hareket halinde vatandaşla iç içe işlerini yürütüyor. Sorunları dinleyip çözüm üretiyor. Çamköy ve yenicenin ortak sorunu olan köprü yapımına da bizlerin isteğiyle başladı. Bu gün de söz verdiği gibi greyder’i getirtti. Sözlerini bir bir gerçekleştiriyor. Başkanımıza teşekkür ederim..” dedi.