Kur’an Kursu Öğrencilerinden Mezuniyet Programı

Karacasu İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş Kur’an Kursu tarafından Karacasu Şehitler Ortaokulu Konferans Salonu’nda 2018 Yılı mezuniyet programı düzenlendi.Düzenlenen programa Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk,Aydın İl Müftü Vekili Zekeriya Çallı,Karacasu İlçe Müftüsü Murathan Aksoy,daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.Programda Çarşı Camii Müezzini Talip Gülboğa tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunmasının ardından ,Aydın İl Müftü Vekili Zekeriye Çallı “İslamda Çocuk Eğitimi” konulu konferans verdi.Minik öğrenciler dönem boyu öğrendikleri bilgileri düzenlenen programda sergilediler.Öğrenciler, hazırladıkları sure ve hadisleri,tiyatro gösterilerini  sergilerken,izleyicilerden büyük beğeni aldılar.Program protokol üyeleri tarafından öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle son buldu.