Kilitli Parke Döşeme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir  Belediyesi  ve Karacasu Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarıyla mahallelerde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının bitmesiyle birlikte çevre mahallerinin yolu yepyeni bir görünüme kavuştu.Bu bağlamda Tepecik,Bingeç,Yaykın Mahallelerinin meydan ve ara sokaklarında parke çalışmaları bitirilerek halkın hizmetine sunuldu.Çalışmaları yerinde inceleyerek halkın taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”  sosyal belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Şu anda merkez ve mahallelerimizin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan kaldırım bir yandan da parke ve asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için,vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.