Karacasu’nun Yüksek Kesimleri Ulaşıma Açıldı…

İlçemizin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde oluşan yoğun kar yağışı Çınar-Dedeoluk Mevkiinde Ataköy-Babadağ yolu istikametinde, Işıklar Mahallesi Cibiller Mevkiinde ve Ataköy Mahallesi’ne bağlı yolların kapanmasına neden oldu.Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Karacasu Belediyesi ekipleri gece yoğun çalışarak kapanan yolları açtı.Çalışmaları an be an takip eden Başkan Büyükyapıcı yaptığı açıklamada” gece saatlerinde bize ulaşan Ataköy ve Işıklar bölgesindeki kapanan yollara ilk müdahalemizi gerçekleştirdik.Gece yer yer 1 metre yüksekliğe ulaşan kar yüksekliği ve tipi olası sebebiyle greyderle çalışmamızı gece sonlandırıp sabahın ilk saatlerinden itibaren Aydın Büyükşehir Belediyesi kar kürüme aracı ve tuzlama aracı desteğiyle yollarımızı açtık” dedi.Yol açma çalışmalarına  bizzat katılan Ataköy  mahalle muhtarı Cengiz Dedeoluk “gece kapanan yolları Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Karacasu Belediyesi’nin destekleriyle açmış bulunmaktayız.Babadağ sınırına kadar yollarımız ulaşıma açılmıştır.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ve Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya  çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.