Karacasulu Çocuklar Barış Manço’yu Andılar…

Aydın Büyükşehir Belediyesi çocukların okul stresinden uzaklaşmaları, ara tatili gönüllerince eğlenerek geçirebilmeleri için,Karacasu  Kültür Merkezi’nde Belediye Konservatuvarı Orkestrası sanat dünyasının unutulmaz isimlerinden Barış Manço’nun eserlerini seslendirdi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,belediye meclis üyesi İbrahim Kayahan ve çocuklar ve aileleri katıldı.Belediye Konservatuvarı Orkestrası tarafından seslendirilen sanatçının şarkılarına seyirciler coşkuyla eşlik etti. Sanatçının “Barış Manço ile 7’den 77’ye” adlı programının “Adam Olacak Çocuk” bölümü ise geceye katılan çocuklar tarafından canlandırıldı. Sahnede Barış Manço’nun programındaki gibi sorularla karşılaşan çocuklar, verdikleri eğlenceli, güldüren ve zekice cevaplarla hem kendilerini hem de seyircileri eğlendirdi.Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı  bizlere ve çocuklarımıza güzel imkanlar sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na  ve orkestra ekibine teşekkür ederim”dedi.