Karacasu’daki Göletler Sulama Sezonuna Hazır…

Karacasu’da sulama sezonuna hazırlık kapsamında sulama faaliyetlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı Kahvederesi 1 Göleti,Kahvederesi 2 Göleti,Kızıllık Göleti,Topraklık Göleti,Bereketli Göletleri’ni dolaşarak yetkili personellerden bilgi aldı. Göletlerin tarımsal üretime büyük katkı sağladığını vurgulayan Başkan Büyükyapıcı “göletlerde bu yılki doluluk oranı %95 seviyesinde.Göletlerimiz  sulama dönemine hazır.Geçen yıl sıkıntı yaşadığımız Dandalaz pompaj hattının eski olan boruları bu dönemki sulama sezonuna yetiştirilmesi amacıyla Karacasu Belediyesi ve Aydın büyükşehir Belediyesi işbirliği ile değiştirdik.Pompaj hattıyla sıkıntısız bir şekilde sulama sezonuna hazırız.Göletlerimiz ile ilgili bir diğer çalışma ise su iletimini sağlayan pompalarda gerçekleştirildi.Eski teknolojiye sahip dikey milli pompalar yerine dalgıç pompa takılarak,sessiz ve daha yüksek verimli sistem kuruldu.Tüm çiftçilerimizin sıkıntısız bir sulama sezonu geçirmeleri için elimizden geleni yaptık,yapmaya da devam edeceğiz.