Karacasu’da Zeytin Dağıtım Töreni Düzenlendi

Aydın Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Zeytin Bahçeleri Rehabilitasyon Projesi’ kapsamında Karacasu’da  48 bin adet gemlik, manzelina ve palamut çeşitlerinde zeytin fidanı dağıtım töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen  dağıtım törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Aktaş, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.Türkiye’nin dünyanın, Aydın’nın da Türkiye’nin bir özeti olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Dünyanın genelinde ne varsa ülkemizde de o var. Kum, güneş, deniz, dağ, taş kayak turizmi, tropikal meyveye kadar her şey var. Türkiye dünyanın bir özetiyse Aydın’da Türkiye’nin bir özeti. Türkiye’nin tamamında ne yetişiyorsa Aydın’da hepsinin en iyisi yetişiyor. Aydın müstesna bir il, gözbebeği bir şehir” dedi.