Karacasu’da Yüzme Havuzu Temeli Coşkuyla Atıldı

Karacasu’da Yüzme Havuzu Temeli Coşkuyla Atıldı

Sosyal-demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyerek Karacasu’da   yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Düzenlenen temel atma töreni, büyük coşku eşliğinde ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.Törene Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Hüseyin Yıldız,Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın,Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya,Çine Belediye Başkanı Ömer Salih Dinçer,CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır,CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve tüm Aydın CHP İlçe Başkanları,sivil toplum örgütü temsilcileri,meclis üyeleri,mahalle muhtarları,oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜZME HAVUZU VE SOSYAL TESİSİSİMİZ İLÇEMİZİN ONUR VE GURUR KAYNAĞI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından dolayı memnuniyetini ifade eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıc ı”Böylesi güzei bir kalabalığın ilçemizi şenlendiriyor olması bizleri çok mutlu ediyor.Tabi ki şu an hizmete açmakta olduğumuz sosyal tesisismiz ve yüzme havuzumuz bunun onur ve gurur kaynağı.İlçemizde yıllar öncesinde yapılan yüzme havuzunun olduğu yerin üniversitemize verilmesinden sonra ilçemizde uzun yıllardır yüzme havuzu sorunu gündeme geldi.Özlem Başkanımızla seçimlere hazırlanırken, ilçemizin en önemli eksikleri arasında yer alan otogar,kültür merkezi,yüzme havuzu ve sosyal tesisler olduğunu belirledik.Sizlerin de bildiği gibi otogarımızın ve kültür merkezimizin açılışını alnımızın akıyla gerçekleştirdik.Bu yaza yetiştirilmesinin sözünü veren ve bugün temelini atmak için burada bulunan  Özlem Başkanımızı yürekten kutluyorum.Karacasu’yun ihtiyaçları doğrultusunda Büyükşehirle ortaklaşa çalışarak merkez ve mahallelerimizde birçok başarılı çalışmalara imza attık.Bu kapsamda 195 bin  metre kare parke,116 km 1. ve 2.kat asfalt kaplama,585 km arazi yolu mıcırlama yaparak halkımızın hizmetine sunduk.Çalışmalarımız devam ediyor ,ihalelerimiz yapıldı bu yıl içerisinde programa aldığımız bir çok yerde sıcak asfalt kaplama çalışmasını yapmayı hedefliyoruz.Bu güzel ilçemizi daha ileriye götürmek ve Türkiyeye örnek bir ilçe konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu projemizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor,tesisimizin Karacasu’ya ,çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

İLÇEMİZDEN YÜZME ŞAMPİYONLARININ ÇIKMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu“Bu ne güzel bir Karacasu.Miting alanına dönmüş bir kalabalık görüyorum.Türkiye’nin aydınlık yüzünü temsil eden Karacasulular ve Aydınlılar temel atma törenimize hoşgeldiniz.Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu zamana kadar Karacasu’ya 27 milyonluk yatırım yaptık.Karacasu kırk yılda alamadığı yatırımı Mustafa Büyükyapıcı ile beraber 4 yılda aldı.Yerel seçimlerde Belediye Başkanımızla beraber söz verdiğimiz tüm projeleri sizlerin desteği ile  hayata geçirdik.Bunlardan en önemlisi olan yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini sizlerle beraber atıyoruz.3.300 metre kare alana sahip kafeteryaların,spor tesisilerinin,yürüyüş alanlarının bulunduğu yarı olimpik yüzme havuzumuzdan Aydın’ın Karacasu’yun yüzme şampiyonları çıkacak.Bizim görevimiz çocuklarımızın gençlerimizin spor yapacağı alt yapıları hazırlamak.2 milyon 400 bin liraya  ilçemize kazandırılan yüzme havuzu ve sosyal tesislerinin  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyerek okunan dualar eşliğinde temel atma töreni gerçekleştirildi.