Karacasu’da Vatandaşlara Keyifli Bir Halk Müziği Dinletisi Sunuldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Karacasu Kültür Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri eğitmenleri ve kursiyerlerinden oluşan ekip, Karacasu’da ilk konserini verdi.

Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, eğitmenler ve kursiyerler , eserlerini seslendirirken,konsere büyük ilgi gösteren ve salonu dolduran Karacasulular zaman zaman türkülere eşlik ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği değerden mutlu olduğunu söyleyen Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, konserin verildiği salona dikkat çekip, “Böyle bir salonu bizlere kazandırdığı için öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel kardeşlerimizle olmak, hele Karacasuyumuzdan örneklerin yetiştiğini görmek bize umut ve güven verdi. İyi ki böyle Karacasulu dostlarımız yetişiyor. Türk Halk Müziği Korosu’na,Karacasulu kursiyerlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Konserin sonunda tüm katılımcılar Türk Bayrakları eşliğinde İzmir Marşı’nı seslendirdiler.Salonda bulunan protokol üyeleri ve vatandaşların bayraklar eşliğinde parçaları söylemesi ile görsel şölene dönüşen konser sona erdi.

Foto Galeri: