Karacasu’da Türk Halk Müziği Ziyafeti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu  ilçelerde vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şef Özcan Yılmaz yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Karacasu halkına türkü dolu bir gece yaşattı. Sevilen türkülerin seslendirildiği geceye Karacasulular yoğun ilgi gösterdi.Karacasu Kültür Merkezi’nde  seyircinin karşısına çıkan kursiyerlerden oluşan koro ve orkestra “Çökertme” “Eklemedir Koca Konak’’ Neset Ertaş’tan ‘’Ah Yalan Dünya’’gibi birbirinden güzel 20 türküyü seslendirdi.Koro Şefi Özcan Yılmaz’ın gecede sürpriz yaparak 76 yaşındaki türkü sevdalısı Alaaddin Güngör’ü sahneye davet ederek ‘’Gerizler Başı’”türküsünü seslendirmesi ve  Belediye Başkanıyla zeybek oynaması salonda büyük alkış aldı.Seslendirilen türkülere eşlik eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yoğun katılım gösteren Karacasu halkına teşekkür ederek’’Öncelikle bizlere bu güzel geceyi yaşatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na,koro şefine ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Böylesi güzel etkinliklerde bizimle beraber olup,bu coşkuyu paylaştığınız için bir Karacasulu kardeşiniz olarak sizinle gurur duyuyorum’’dedi.Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı konser sonunda gösterdikleri performanslarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu tebrik ederek koro şefi Özcan Yılmaz’a çiçek takdim etti.Program koro ekibinin sahnede hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.