Karacasu’da Türk Halk Müziği Özel Konseri…

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilçelerde vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor.Şef Özcan Yılmaz yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Karacasu halkına türkü dolu bir gece yaşattı.Sevilen türkülerin seslendirildiği geceye Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş,belediye meclis üyeleri ve adayları,Aydın Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.Karacasu Kültür Merkezi’nde seyircinin karşısına çıkan koro ve orkestra”Gönlüm Ataşlarda Yandı”Sabahın Seherinde Ötüyor” ”Sürmelim Aman” gibi birbirinden güzel türküleri seslendirdi.Daire amirleriyle zeybek oynayan,seslendirilen türkülere eşlik eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yoğun katılım gösteren Karacasu halkına teşekkür ederek’’sevgili dostlar böylesi güzel etkinliklerde bizimle beraber olup,bu coşkuyu paylaştığınız için bir Karacasulu kardeşiniz olarak sizinle gurur duyuyorum.İyiki varsınız.İyi ki bizimlesiniz.Öncelikle bizlere bu güzel geceyi yaşatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na,koro şefine ve ekibine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum”dedi.Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı konser sonunda gösterdikleri performanslarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu tebrik ederek koro şefi Özcan Yılmaz’a çiçek takdim etti.Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
son buldu.