Karacasu’da “Kendi Hayatının Lideri Ol” Konulu Seminer Düzenlendi…

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğünce başlatılmış olan Kütüphane Yarıyıl Programı kapsamında  Karacasu İlçe Halk Kütüphanesi tarafından Karacasu Kültür Merkezi’nde “Kendi Hayatının Lideri Ol” konulu seminere katıldı.Sosyolog Aile Danışmanı Zeynep Örer’in çocuk ve ergen psikolojisi üzerine konuşmacı olarak katıldığı seminerde aile içi iletişimin çocuklar ve gençler üzerindeki önemine değinildi.Başkan Büyükyapıcı konuşmacı Zeynep Örer’e,seminere katılan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunları Gizem Özen Umuç’a  ve Hazan Çelimli’ye,Karacasu Halk Kütüphanesi sorumlusu Hale Çetin’e teşekkür ederek “İlçemiz Karacasu,Aydın’ın ilçeleri arasında en az adli vakaların yaşandığı ve bir hayli okumuşun olduğu bir ilçedir.Ben bu toplantıda bir idareci olarak kendimi sorguladığımda,Karacasu için güzel şeyler yaptığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Çocuklarımız ve gençlerimiz için,içerisinde bulunduğunuz Kültür Merkezi,resim kursları,müzik kursları,spor kompleksi ve yüzme havuzu çalışmalarını hayata geçirdik.İlçemiz için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.