Karacasu’da Hayvan Pazarı Bayrama Hazır…

Karacasu Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde satış yapılan canlı hayvan pazarında temizlik ve düzenlemeler yaparak,hayvan satıcılarının ve vatandaşların hizmetine hazır hale getirdi.Kurbanlık almak ve satmak için vatandaşların akın ettiği canlı hayvan pazarında ilaçlama ekipleri bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirirken,Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı  zabıta ekipleri de hayvan pazarında yönetmeliğe uygun hayvan satışı için gerekli kontrollerini, incelemelerini sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” Yoğun bir festival programı ile birlikte  yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm ekiplerimiz tam kadro çalışmaya devam ediyor.Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı,huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri. Çalışmalarımız doğrultusunda bayram öncesinde ve sonrasında tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutluyor,sevdikleri ve aileleri ile birlikte sağlıklı,nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum “dedi.