Karacasu’da Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi.

Karacasu’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Karacasu Engelliler Derneği tarafından “Farkındalık Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Kortej eşliğinde yapılan ve Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşe Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, sivil toplum kuruluşları,siyasi parti başkanları,mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Büstü’ne çelenk sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Karacasu Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Dilmen “Biliyoruz ki hayatı paylaşmak için engel yoktur. Engelleri ancak el ele, yürek yüreğe vererek beraberce aşabiliriz. Asıl engel bilmemektir. Unutmayalım ki hayatın bize neler getireceği, bizden neler götüreceği belli değildir” diyerek tüm engellerin aşılarak emsalsiz başarılar elde edilebileceğini ifade etti.

Karacasu Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızın artarak devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ”Asıl zor olan kalplerdeki ve beyinlerdeki engelleri kaldırmak. İnşallah bir daha bir araya geldiğimizde, çalışmalarımıza daha yenilerini eklemiş oluruz. Herkesin her günü, engelsiz yaşansın” diyerek konuşmasını tamamladı.