Karacasu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 96.Yıldönümü Karacasu’da düzenlenen törenle kutlandı.Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen kutlama programı Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunma merasimi ile başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Tören programı kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünden sonra son buldu.Kutlama akşamına Karacasu Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kortej yürüyüşü,Fener Alayı ve Havai Fişek Gösterileri ile devam etti. Meşaleler ve Türk bayrakları ile yürüyen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı önünden “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları eşliğinde yürüdü.Yürüyüş sonrası kalabalığa hitap eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” Karacasulu olmaktan bir kez daha onur ve gurur duyuyorum. Bize destek vererek yanımızda olduğunuzdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.Tüm ulusun her zaman her koşulda anlayarak ve hissederek coşku ile kutlaması gereken önemli bir gündür Kutlu zaferin bu mutlu yıl dönümünde aydınlık,çağdaş ve onurlu bir ülkenin sahipleri olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk Komutanlığı’nda kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın en önemli destanlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümünü kutluyor tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”dedi.