Karacasu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı. İlk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinin hazırladıkları programa geçildi. Karacasu Şehitler Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan, daire amirleri,öğretmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş tüm meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı. Konuşmaların devamında aday öğretmenliği sona eren öğretmenler ,meslek yemini etti.

Programda şehit öğretmenler ile ilgili video sunumu gerçekleştirildi. Öğretmenler tarafından seslendirilen şiir ve müzik dinletisi salonda büyük alkış aldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe çapında düzenlenen öğrenciler arası kompozisyon ve resim yarışmaları ile öğretmenler arası dart, satranç ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ve öğretmenlere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim camiasının neferlerini unutmadı. Karacasu’daki görev yapan öğretmenlere karanfil dağıtıldı. Karacasu Şehitler Ortaokulu Müzik Öğretmeni Habibe Keskin öncülüğünde tüm salonun Öğretmenler Marşı’nı okumasıyla program sona erdi.

Foto Galeri: