Karacasu’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Karacasu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.Karacasu Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Kaymakamlık Hükümet Konağı  Şehitler Köşesi’nde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunmasıyla başladı.Program Şehitler için Merkez Çarşı Camisi’nde Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif duaları okunması ve Karacasu Belediyesi’nin ikramlarıyla devam etti.İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan anma programı saat 21.00 de Cumhuriyet Meydanı’nda Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı  tarafından Cumhuriyet  Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara,Türk Bayrağı dağıtıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim okundu.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayarak,aziz “şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Programda, şiirler okundu, 15 Temmuz kahramanları konulu slayt sunumlarının ardından İlçe Kaymakamı,Belediye Başkanı ve Şehit aileleri  15 Temmuz Anı Defterine yazılarını yazdılar.Saat 00.13’te tüm camilerden sela okunmasıyla demokrasi nöbetine devam edildi.