Karacasu Lara ve Buray ile coştu.

32. Karacasu Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali’nin kapanış gününde Lara ve Buray Sahne aldı. Konser vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Açılışta sahneye çıkan Lara vatandaşlara türkü ve Türk halk müzikleri ile mest etti. Ardından Ünlü Pop sanatçısı Buray’ın sahneye çıkmasıyla birlikte binler coşku içerisinde Ünlü Sanatçıya eşlik etti. Sahnenin etrafını da dolduran binler Lara ve Buray’ın performansları ile eğlendi.

Konseri,  Karacasu Belediye Başkanı Zeki İNAL ve Eşi, MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN ve Eşi, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun ŞAN, MHP Karacasu İlçe Başkanı Murat UYSAL, İlçe Jandarma Komutanı Onur ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Amiri Davut ÖZKAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ERİKMEN ve Eşi, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen ODABAŞI ve Meclis Üyeleri Protokolden takip etti.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İNAL, etkinlikte sanatçılara performansları sonrası plaket takdim edip teşekkür etti. Başkan İNAL, Lara’ya performansı sonrası MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN’ın eşliğinde, Buray’a ise Ataeymir Eski Belediye Başkanı Mehmet BAŞALAN ile birlikte plaketlerini takdim etti.