Karacasu Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi…

Karacasu’da Halk Eğitim Merkezi’nin yıl sonu sergisi ve eğitim şenliği gerçekleştirildi.Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,İlçe Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan,İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Ali Çelik,öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.Törenin açılış konuşmasını yapan Karacasu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Ali Çelik “Müdürlüğümüzce 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde okuma-yazma,giyim,el sanatları gibi 28 değişik alanda 91 kurs açılmış, bu kurslarımıza 996 kadın,bin 246 erkek olmak üzere 2 bin 242 kursiyer katılmışlardır.Açılan kurslarda edinilen tecrübelerle ortaya çıkan ürünleri katılımcılara sunmak amacıyla bu sergiyi düzenledik” dedi.Konuşmaların ardından program,Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim almış halk oyunları ekibinin gösterileri,Halk Eğitim Merkezi  bağlama kursiyerlerinin türkü dinletisi,spor kurslarından güreş ve jimnastik dallarında kurs gören öğrencilerin gösterileri ile devam etti.Gösterilerin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen eserleri gezdi.