Karacasu Engelliler Derneği Yardımlaşma Ve Dayanışma Yemeği Düzenledi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Karacasu Engelliler Derneği tarafından Engellilerle Dayanışma Birlik ve Beraberlik Yemeği ve temsili askere uğurlama töreni  düzenlendi.Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinlik kortej yürüyüşü ile başladı.İlçe dışından da birçok katılımcının olduğu yürüyüşte engellilere,vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla destek verdi.  Karacasu Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Dilmen Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından tüm katılımcılar beyaz güvercin uçurarak hep birlikte engelsiz bir yaşam dilediler.Yürüyüşün ardından yeni Pazar yerinde devam eden törenin açılış konuşmasını yapan Hüseyin Dilmen “Bizlerin tek isteği hayatlarımızı kendi başlarımıza devam ettirebilmek ve kendi kendimize yeter duruma gelmemizi sağlamak için gerekli desteğin bizlere verilmesi dileği ile her birinize engelsiz günler diliyorum”diyerek desteklerinden dolayı Karacasu Kaymakamlığı’na,yemeğin düzenlenmesinde öncülük yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.Programda  başarılı çalışmaları ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya  ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masasında görev yapan Esma Durmaz’a plaket verildi.Oldukça katılımın yüksek olduğu yemekte Aydınlı ,iki üniversite bitiren 37 yaşındaki Mustafa Erol “Herkes Beni Engelli Sanıyor”isimli kendi yazdığı kitabı Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya hediye etti.Aldığı hediyeden büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Büyükyapıcı” gencimizi azim ve başarısından dolayı kutluyorum.Görülüyor ki önemli olan kafalardaki engeli yenmektir.Karacasu’da engelleri aşmak adına birçok çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz.Amacımız farkındalık yaratmak,engellilerin de birer birey olarak toplumun içinde var olduklarının hissedilmesini sağlamak.Umarım duyarlılığın ilk adımları tekrar bu etkinlikle atılmış olsun.Tüm Engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam diliyor,bu organizasyonda emeği geçen dernek başkanlarına ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.Düzenlenen program, engelli gençlerin asker eğlencesi ve ikramlarla son buldu.