Karacasu’ da Festivali’nin 2. Günü Coşkusunu Sürdürüyor.

Karacasu Kaymakamlığı, Karacasu Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu Karacasu’da Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim’i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin 2. günü coşkulu bir şekilde devam ediyor.

Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim’i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin 2. Günü olumsuz hava şartları nedeniyle Afrodisias Antik Kenti’nde yapılacak olan program Karacasu yenipazar yerinde gerçekleşti. Program Karacasu Kaymakamı Sayın Ahmet Soley’in ve Aydın Fotoğraf Derneği’nin fotoğraf sergileri ile başladı. Ardından program Karacasuluların coşkulu eşliği ile Art Modern Dans ekipleri’nin büyüleyici gösterileriyle devam etti. Program Katılımcı dernek fotoğraf sunumları ile son buldu.

Belediye Başkanı Zeki İnal, Halk Oyunları grup temsilcilerini ve Katılımcı Fotoğraf Dernek temsilcilerini tebrik ederek plaket ile onurlandırdı.