Karacasu’ da Festival Coşkusu Sürüyor.

Karacasu Kaymakamlığı, Karacasu Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu Karacasu’da Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim’i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festival’i coşkulu bir şekilde devam ediyor.

Afrodisias Antik Kenti’nde yapılacak olan festival olumsuz hava şartları nedeniyle Karacasu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Program Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri ile başladı. Ardından Tuğrul Göğüş ve Alexander Mekaevi Resitali ile devam etti.

Karacasu Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley, Karacasu Belediye Başkanımız Zeki İnal ve Karacasu AK Parti İlçe Başkanımız Fuat Meriç Katılımcı Derneklerin Fotoğraf sunumları ardından Fotoğrafçıları plaket ile onurlandırdı. Art Modern Dans Ekipleri Karacasular tarafından Yoğun İlgi Gördü.
İran, Gürcistan ve Ukrayna Halk Oyunları ekiplerine Karacasulular Coşkuyla eşlik etti.