Karacasu Belediyesi’nden Spora Tam Destek.

Karacasu Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan kulüplere ve sporculara destek olmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Karacasu Gençlik Hizmetleri ve Kapalı Spor Salonu’nda Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Belediyemiz ortaklaşa çalışarak, sahanın etrafına güvenlik amacıyla tel örgü çekildi. Belediyemiz tarafından kantin ve tuvaletlerin kaba inşaatı yapıldı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün iç işlemelerini yaptığı şehir stadyumunda bulunan tuvaletlerde ve soyunma odalarında bakım, onarım, boya ve badana çalışmalarına belediyemiz tarafından destek verildi. Stadyumun etrafında bulunan oyun alanındaki spor aletlerinin bakımı yapıldı. Bunun yanında Belediye iş hanının 3.katı Wushu Takımının antrenmanları için hazırlanıp tahsis edildi.

Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” amatör spor kulüplerini ve okulların takımlarını imkanlar doğrultusunda destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.Biz Karacasu Belediyesi olarak, her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Foto Galeri: