Karacasu Belediyesi’nden Öğrencilere Anıtkabir Gezisi…

Karacasu Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan “29 Ekim Şahlanış” Oratoryosunda sergilemiş oldukları başarılı performanstan dolayı 41 öğrenci ve 5 öğretmene Ankara Anıtkabir Gezisi düzenlendi.Karacasu Belediyesi’nin öğrencilerin tarihi yerinde görmelerini sağlamak ve başarıyı ödüllendirmek amacıyla düzenlediği gezide Ata’nın huzuruna çıkan öğrenciler ayrıca TBMM eski binasına,Anadolu Medeniyetler Müzesi’ne,Gençlik Parkı’na ve Ankara Kalesi’ne  giderek bol bol fotoğraf çektirdiler. Karacasu Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüsle Anıtkabir’e gitmek için hareket eden öğrencileri yolcu ederek kumanya hediye eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kültürlerini yakından görüp,öğrenmelerini sağlamak için böyle bir kültür gezisi düzenledik.Öğrencilerimiz başta Anıtkabir olmak üzere tarihi yerleri yerinde görme ve öğrenme şansı yakaladı. Bu tür gezilerle Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerini ve kurmuş olduğu sistemlerini ilelebet muhafaza etmek için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi. Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi okul  müdürü Hakan Suna,öğretmenler ve öğrenciler Anıtkabir gezisini düzenleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya kendilerine tanıdığı imkandan dolayı teşekkür ettiklerini ve tarihi yerinde öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.