Karacasu Belediyesi’nden Çocuklara Lunapark Sürprizi

Karacasu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilere ücretsiz   olarak 3.500 adet lunapark bileti dağıttı. Bu sürpriz karşısında çok sevinen çocuklar, biletlerini alır almaz soluğu Pazar yeri altında kurulan lunaparkta aldı. Tüm gün boyunca herkesin doyasıya eğlendiği lunaparkta kimseden ücret alınmadı. Lunapark yetkilileri, çocukların lunaparka adeta akın ettiğini ve kendilerinin de bu durumdan oldukça mutlu olduklarını söyledi. Gondol, çarpışan oto  ve atlıkarıncalar da doyasıya eğlenen minikler, lunapark biletlerini dağıtan Belediye Başkanına teşekkür etti.Biletlerin 24-30 Nisan tarihleri arasında  Lunaparkta geçerli olduğunu  bildiren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı” ’’Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sevinç ve mutluluklarına ortak olmak, eğlendirebilmek, boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve her şeyden önce biraz olsun stres atmalarını istiyoruz. Bu vesileyle İlçemizde bulunan öğrencilerimize Lunapark bileti dağıttık. Sevgili çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.