Karacasu Belediyesi’nden Minik Öğrencilere Tiyatro…

Karacasu’da kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Karacasu Belediyesi  tarafından organize edilen tiyatroda çocuklar doyasıya eğlendi.İzmir Derin Sahne Tiyatro Grubunun Karacasu Kültür Merkezi’nde sahnelediği ‘Palyaçoların Yolculuğu’ adlı oyun Karacasu  merkez ve çevre mahallelerde eğitim gören anaokulu ve ilkokul öğrencilerine iki seans olarak sunuldu.Eğlencenin bol olduğu Ahmet Şimşek’in yazdığı ve Yönetmenliğini Cüneyt Gürbüz’ün yaptığı oyunda öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Miniklerin gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu  ifade eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”Sosyal belediyeciliğin en önemli yönü ilçe halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamaktır.İlçe kültürünü geliştirmeye yönelik düzenlenen bu etkinliklerle çocuklarımızı sosyal hayata kazandırmayı,kendilerini ifade etmelerini amaçlıyoruz.Bu tür sanatsal etkinliklerimiz artarak devam edecek”dedi. Karacasu Belediye  Başkanı’na bu organizasyon dolayısıyla teşekkür eden öğrenciler, tiyatronun sonunda ise salonda hatıra fotoğrafı çektirdiler.