Karacasu Belediyesi Serinletmeye Devam Ediyor…

Karacasu Belediyesi pazar yerlerine serinlik sağlamak amacıyla sanayi tipi su buharlı vantilatörlü soğutma sistemini takmaya devam ediyor.Daha önce Karacasu merkeze  toplam 33 adet vantilatörlü serinletme sistemini halkın hizmetine sunan Karacasu Belediyesi Ataeymir ve Yenice Mahallelerine 18 adet daha serinletici takarak pazarcı esnafının ve düğün cemiyetlerini yapan vatandaşların rahat etmesini sağlıyor.Vatandaşlar ve pazarcı esnafı tarafından takdir edilen hizmetlerden biri olan vantilatörler Karacasu’ya ilk defa gelen vatandaşların da büyük beğenisini topluyor.Montajları yapılan vantilatörlü serinletme sistemini vatandaşlardan gelen talep üzerine aldıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasulu vatandaşların ve esnafın konforlu, rahat bir ortamda alışverişini yapıp, özel günlerini en iyi şekilde kutlamalarına olanak sağlamak amacıyla böyle bir hizmeti uygun gördüklerini söyledi.