Karacasu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

Karacasu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti.

Bugün gerçekleşen Mayıs ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi makam odasında gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1. Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.
  2. Çiftçi Malları Koruma meclis üyeleri ile Murakabe Heyeti üyeleri için 5 asil 5 yedek üyelerin seçilmesi.
  3. Honda marka motosikletin satılması hususunun görüşülmesi.
  4. Ekonomik ömrünü doldurmuş komisyon raporu ile belirlenmiş araçların satılması hususunun görüşülmesi.
  5. Minibüs ve panelvan tarzı hizmet aracı için 2. El veya yeni araç alınması hususunun görüşülmesi.
  6. Norm kadroda ihdas ve değişiklik yapılması hususların belirlenmesi.
  7. Sözleşmeli Personel çalıştırılması hususunun görüşülmesi.
  8. Aydın İl Afet meclisine 1 asil 1 yedek meclis üyesinin seçilmesi.
  9. İlçe İnsan Hakları Kuruluna 1 asil 1 yedek Meclis Üyesi seçilmesi.
  10. Belediyemizin 2018 Yılı İdari ve Kesin Hesap Cetvellerinin görüşülmesi.
  11. Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.