Karacasu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

Karacasu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti.

Bugün gerçekleşen Kasım ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1-Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.

2- Belediyenin Norm kadrosunda, kadro ve derece yönüyle terfih edecek personellerin durumlarına uygun yeni kadro ve dereceler tespit edildi.

3- İlçemiz Yaylalı mahallesinde 224 ada 4,5,6 nolu parsellerin satılması husussusunun görüşülmesi neticesinde 2 kabul oyuna karşı 10 red oy ile parsellerin satılmamasına karar verildi.

4- Avukat Sevgi Kulcu ÖNCÜ’nün Belediyemiz hesaplarında tahakkuk ettirilmiş kira bborç miktarının kaldırılması hususu 6 kabul 6 red oy ile kaldırılmasına Başkan’ın tarafı 2 oy sayıldığından kabul edildi.

5-İlçemizde düzenlenecek olan Deve Güreş’inin yapılması hususunun müzakeresi neticesinde 2 kabul oya karşı 10 red oyla Deve Güreş’inin Belediyemizce organize edilmemesine oy birliği ile karar verildi.

6- Belediyemizce Soğukhava deposunda borcu olan Mustafa Habib Kayhan’ın, Ozan Sayar’ın, Ali Güngöl’ün, Mehmet Ön’ün, Arzu Ön’ün ve Fatma Doğan’ın Belediyemize olan borçlarının sulhen tasfiyesine oy birliğiyle karar verildi.

7-Yukarıgörle mahallesinde 282 ada’nın ½ hissesinin Belediyemize mezarlık yapılması şartıyla bağış talebini oy birliğiyle kabulüne karar verildi.

8- Muammer Yıldız’ın seramikçilerin çalışma saatleriyle ilgili talebinin gündeme alınmasına oy birliğiyle karar verildi. Yapılan müzakere neticesinde meclis üyesi Memduh İlgili ve Nail Kurt’un çalışma yapması ve bu çalışmadan sonra hazırlayacakları rapor sonucunda konu hakkında meclisin değerlendirerek karar verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

13-Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.