Karacasu Belediyesi Kadınlar Günü’nü Karanfillerle Kutladı

Karacasu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü geleneğini bozmadı. Kadınlara yönelik hizmetleri ile fark yaratan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı Karacasulu kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı.Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte merkez ve mahallelerde çiçek dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getiren bayanlar böyle anlamlı ve özel bir günde kendilerini unutmayan ve ince bir davranış göstererek kendilerini çiçekle hatırlayan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkürlerini iletmeyi unutmadılar.Kadınların her zaman anılması gerektiğini belirten Başkan Büyükyapıcı “Kendilerine çok şey borçlu olduğumuz, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan, hayatın her anını varlıklarıyla onurlandıran, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren sizler, sadece bir gün değil her gün başımızın tacısınız.Sevgi ve saygının hakim olduğu bir dünya dileğiyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım ”dedi.