Karacasu Belediyesi İle Novaci Belediyesi’nin Dostluk Bağları Taçlandı…

Karacasu Belediyesi ile Makedonya’dan Novaci Belediyesi arasında kardeş belediye proje kapsamında kurulan dostluk bağları imzalanan protokol ile taçlandı. ”KARDEŞ ŞEHİR” adıyla imzalanan protokolün her iki belediye için de farklı ve faydalı bir proje olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”bu kardeş belediyeciliğin her iki belediyemize çok hayırlı olacağına yürekten inanıyorum.Allah nasip ederse en yakın zamanda kendilerini ziyaret edip,dostluklarımızın pekişmesi ve güzelliklere ulaşması için elimizden geleni yapacağız.İyi ki kardeş şehir olduk,iyi ki böyle güzel dostluklar edindik, Novaçi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.Novaci Belediye Başkanı Ljube Kuzmanoski ise”2018 yılında Aydın’da bulunan Makedon Göçmen Derneğini ziyaretimizde,birkaç belediye başkanı ile görüştük.Makedon ve Türk kültürü birbirine çok benzediğinden ve Karacasu nüfusunun bizim nüfusumuza  yakın olmasından dolayı Karacasu Belediyesi’ni kendimize Kardeş Belediye olarak seçtik.Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik.İşbirliğimiz için bu protokol bir başlangıç. Çok yakında yapacağımız ortak projeler ile her iki belediye renklenecek. Hayırlı olsun. İmzaladığımız bu protokolün güzel İlçe Karacasu’ya hayırlı olmasını diler, Karacasu Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya emeklerinden dolayı teşekkür eder,seçimlerde başarılar dilerim” dedi.