Karacasu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Karacasu Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti.

Bugün gerçekleşen Haziran ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi makam odasında gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1-Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.

2-Kent Konseyi oluşturulması hususunun görüşülmesi.

3-Belediyemiz tarafından işletilen Sosyal tesislerin ücret tarifesinin belirtilmesi.

4-İller Bankası veya Diğer bankalardan borçlanma yapılması bu hususlarda Belediye Başkanına yeki verilmesi hususunun görüşülmesi.

5-Ataköy mahallesinde 180 ada 89 ve 93 parsellerdeki RES Enerji İletim Hattının plan tadilatının görüşülmesi.

6-İlçemiz Yaylalı Mahallesi 9 nolu sokak 207 parselin kamulaştırılması hususunun görüşülmesi.

7-Güneş Enerjisi yapımı için İller Bankasından 10 yıllık borçlanma yapılması hususunun görüşülmesi.

8-İlçemize Doğalgaz gelmesi için ilgili mercilerde girişimde bulunmasının hususunun görüşülmesi.

9-Şehir Plancısı ve İnşaat Mühendisi unvanlı personelin sözleşmeli olarak çalıştırılması hususunun görüşülmesi.

10-Belediye bütçe gelirleri üzerinden amatör kulüplere verilen maddi yardım olarak Ataeymir Spora ayrılan payın Karacasu Spora aktarılması hususunun görüşülmesi.

11-S.S. Yeniköy Dikmen Balkop Tarımsal Kalkınma Kooperatifine üye olunması hususunun görüşülmesi.

12-Belediyemize borcu bulunan bir mükellefin borcunun sulhen anlaşma yoluyla tahsil edilmesi hususunun görüşülmesi.

13-Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.