Karacasu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

Karacasu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti.

Bugün gerçekleşen Eylül ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1. Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.
  2. Karaca Alp Gıda Sanayi Turizm Limited Şirketi sahibi Murat Yıldırım’ın Şirketini Karacasu Belediyesine şartsız olarak hibe etmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.
  3. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yer tahsisiyle ilgili hususun gündeme alınması görüşüldü. 10 yıllığına yer tahsis edilmesine oy birliğiyle kabul edildi.
  4. Karacasu Belediye Başkan Yardımcılığının ödeneğinin belirlenmesi oldu. Meclis Üyeliğinden görevlendirilen Başkan Yardımcısı, Başkan ödeneğinin 3/2 si ücret verilmesine oy birliğiyle karar verildi.
  5. Muammer Yılız, seramik esnafının çalışma saatlerinin belirlenmesi yönünde karar alınmasını içeren dilekçesi ile ilgi bilgi verdi.
  6. Nail Kurt, Dedebağ Keşkek Hayır’ında emeği geçen herkese teşekkür etti. Taşımalı öğrencilerin akşamüzerleri araç beklerken bir etüt salonunda beklemesiyle ilgili çalışma yapılması önerisinde bulundu.
  7. Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.