Karacasu Belediyesi Ekim Ayı Bütçe Görüşüme Meclis Toplantısı Gerçekleşti.

Bugün gerçekleşen Ekim ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Belediye Başkanı Zeki İnal’ın Belediyemizin işlerini yerinde takibi için ilçe dışında bulunması sebebiyle katılmadığı meclis toplantısı Meclis 1. Başkan Vekili Fatih Akkın’ın başkanlığında gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Ekim ayı bütçe görüşme meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1. Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.
  2. Belediyemizin 2020 yılında tatbik edeceği bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Gelir bütçesi 23.934,988 TL. GES için İller Bankasından borçlanma 4.000,000TL olmak üzere 27.934,988 TL’ye gider bütçesinin de 27.934,988TL’ye bağlandı. Üyeler bütçemizin vatanımıza, milletimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler. Yapılan oylama neticesinde 2020 yılı mali bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.
  3. Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.