Karacasu Belediyesi 6.Geleneksel İftar Yemeğini Gerçekleştirdi

Karacasu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinin 6.sı halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.Yeni Pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk,İlçe Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan,Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş,Belediye Meclis Üyeleri Sevgi Kulcu Öncü,İbrahim Kayahan,Nuri Öncü, İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy,CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı,CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Güllü Büyükgümüş,Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç,Karacasu MYO Müdürü Bilge Doğanlı,mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı masaları tek tek gezerek,vatandaşların Ramazanlarını kutladı. İlçe Müftüsü ve  İmam Hatipleri tarafından iftar öncesi Kuran’ı Kerim okunup dualar edildi. İftar saati bir arada olan Karacasulular, hep birlikte oruçlarını açtı.Göreve geldiği günden bu yana bu geleneğin sürdürüldüğünü dile getiren Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “Her yıl Ramazan ayında  Karacasu Belediyesi olarak iftar yemeğimizi düzenliyoruz.Çevre mahallelerden gelen misafirlerimizle birlikte yoğun bir katılım oluyor.Dostlarla bir arada olmak ramazan ayının bu güzelliğini yaşamak,bizim için büyük bir onur.Geçen yıllardan edindiğimiz tecrübe ile bu yıl daha da iyi hazırlanarak,vatandaşlarımızın rahatça iftar yapmalarını sağladık.Yaklaşık 8 bin kişinin katılım sağladığı iftar yemeğimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu güzellikleri yaşamak bizleri mutlu ediyor. Yüzün üzerinde personelimiz ile misafirlerimizi ağırladık.Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve  tüm personelimize teşekkür ediyorum.Nice Ramazanlara hep birlikte sağlık,birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.