Karacasu Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi

Karacasu Anaokulu tarafından yıl sonu etkinliği ve resim sergisi düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte okul öncesi öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan el sanatları ve resimler sergiye açıldı.Sergiye Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.Öğrencilerin öğretmenlerin yardımıyla yıl boyunca yaptıkları resimler, atık maddelerden yararlanarak yapılan masaüstü materyalleri ve 3 boyutlu etkinlikler okul bahçesinde sergilendi.Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işlerini tek tek inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “okul öncesi eğitimin önemine dikkati çekerek,bu yapılan el becerileri onların çok yetenekli olduğunun kanıtıdır. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürünü,öğretmenleri ve minik öğrencilerimizi kutluyorum”dedi.