Geyre ve Ataköy Mahallelerinde Dev Altyapı Çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına yenilerini ekleyerek Geyre ve Ataköy Mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını kapsayan  toplamda 5 milyonluk dev  yatırımla altyapı çalışmalarına başladı.ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında  Ataköy Mahallesi’ne 14 bin 385 metre içme suyu ve 10 bin 530 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılarak mahallede kanalizasyon altyapısı tesis edilecek ve tüm içme suyu şebekesi yenilenecek. Geyre Mahallesi’nde ise 8 bin 148 metre hat çalışması yapılarak mahalle kanalizasyon altyapısına kavuşacak. Çalışmalar tamamlandığında Ataköy ve Geyre Mahalleleri tesis edilecek kanalizasyon altyapısı sayesinde fosseptik sistemden kurtulacak. Ataköy ve Geyre’de başlatılan altyapı çalışmalarını değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yatırımların artarak devam edeceğini ifade ederek “sorumluluğumuz altında bulunan 17 ilçe ve tüm mahallelerimizde halkın taleplerini vakit kaybetmeden yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Karacasu ilçemize bağlı Ataköy ve Geyre mahallelerimizde de halkın talebi üzerine çalışma başlattık. Sağlıklı, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için il genelinde yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.Karacasu merkez ve mahallelerde hayata geçirdikleri  projelerin devam edeceğini belirterek,çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “Karacasu merkezde ne varsa mahallelerimizde de aynı hizmet olacak.Bugün geldiğimiz noktada Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmalarımız sonucunda  merkez ve mahallelerimiz birçok yatırıma kavuştu. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.