Çevreci Gençler Geri Dönüşüm İçin Karacasu’yu Pedalladılar.

‘Geri Dönüşüm İçin Bisikleti Pedalla’ projesi Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Büyükgümüş’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Erasmus Plus programı tarafından desteklenen ‘Geri Dönüşüm İçin Bisikleti Pedalla’ projesi kapsamında İspanya, Polonya, Slovakya, Litvanya, Estonya ve Romanya’dan gelen gençler Karacasu’da pedal çevirerek farkındalık yarattı.

Cumhuriyet Meydanı’nda İspanya, Polonya, Slovakya, Litvanya, Estonya ve Romanya’dan gelen gençler kendi ülkelerindeki geri dönüşüm projeleri ve bisiklet kullanımı ile ilgili bilgiler verdi. Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın ve yabancı gençlerin tercümanlığını yapan Dış İşleri Bakanlığı AB İşler Başkanlığında AB Uzmanı Başkan yardımcısı olarak görev yapan Arzu Akar da eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan program Karacasu Afrodisias Antik Kentte son buldu.