Geleneksel Aşık Bilal Türbesi Hayrı Yapıldı

Karacasu’nun Işıklar Mahallesi’nde her yıl düzenlenen “Aşık Bilal Hayrı’’ vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.Tüm mahalle halkının katkıda bulunduğu hayırda kazanlar dolusu keşkek ve yemek, misafirlere ikram edildi. Mevlid-i Şerif ve yağmur duasının okunduğu hayıra Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı,belediye meclis üyesi Erdinç Gümüş, Sevgi Kulcu Öncü ve hayıra ev sahipliği yapan Işıklar Mahalle muhtarı Nail İnan katıldı.Birlik ve beraberlik içerisinde bu yıl da geleneklerini sürdüklerini ifade eden Işıklar Mahalle Muhtarı Nail İnan“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz hayrımızın bu yıl 15.sini düzenledik.Burada güzel bir ortamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik.Katılan herkese ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya ve tüm katılımcılara mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.