Karacasu’da Zeynep Dizdar Rüzgarı Esti.

Karacasu Kaymakamlığı, Karacasu Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu Karacasu’da Ara Güler ve Prof. Dr. Kenan Tevfik Erim’i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür Sanat ve Turizm Festivali hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program Ukraynalı Halk Oyunları gösterleri ile başladı, Ukraynalı küçükler sesleriyle Karacasuluları adeta büyüledi. Katılımcı Derneklerin fotoğraf sunumları doyumsuz bir gece yaşatmaya devam etti. Sunum sonrasında program boyunca güzel ve birbirinden renkli fotoğraf sunumları için Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal teşekkür edip paletlerini takdim ettiler.

Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal’ın, Baytaş Lojistik Nakliyat Petrol Ürünleri ve Alliance One Tütün A.Ş. temsilcilerine destekleri için teşekkür edip plaketlerini ilettiler. Program, DJ Metehan Çifçi’nin sahne aldığı konserde Karacasulular’ın eşlik etmesiyle sürdü. Ardından birbirinden güzel şarkılarıyla Zeynep Dizdar’ın konseriyle son buldu.