Büyükşehir’den Karacasu’ya Büyük Yol Hamlesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu’da yürütülen yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ataeymir Mahallesi’nde ASKİ ekipleri  öncelikle 600 metre içme suyu hattı ile 500 metre kanalizasyon hattını yenilerken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise 16 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışması yaptı.”Mahalleye yapılan çalışmalardan mahalle halkının da büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle muhtarı Gültekin Uysal “Mahallemiz hem altyapı hem üst yapı anlamında büyük hizmet gördü. İçme suyu, kanalizasyon hattımız yenilendi. Yollarımız pırıl pırıl oldu, tozdan kurtulduk. Mahallem ve kendim adına yapılan hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve desteklerinden dolayı Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya çok teşekkür ediyorum”dedi.Mahalle halkını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “2018 yılı  Karacasu’da büyük yol çalışmalarının yapıldığı bir yıl olacak.Programa alınan birçok yerde çalışmalarımıza başladık.Bu kapsamda 55 km ye yakın 1.kat asfalt kaplama,Karacasu merkez ve Ataeymir Mahallesi’nde 10 bin km sıcak asfalt çalışması,80 km ye yakın da 2.kat asfalt kaplama projemiz var.Bunun yanında arazi yolları mıcırlama,parkeleme çalışmalarımız da aralıksız olarak devam ediyor.Yapılan yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor,Karacasu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.