Büyükşehir Karacasu’da 50 Bin Fide Dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu Cumhuriyet Meydanı girişinde Beraat Kandili dolayısıyla lokma hayrının  ardından domates, biber ve patlıcandan oluşan 50 bin yerel fide dağıtımı gerçekleştirdi.Fide dağıtımında vatandaşlar fideleri alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken,Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı yerel tohumlar ile üretilen domates, biber ve patlıcan fidelerini halka dağıttı.Kurulan stantta vatandaşlara kendi eliyle fide dağıtan Başkan Büyükyapıcı” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, çiftçiye destek bağlamında çok hamleler yapıyor.Bu hamlelerden biri olan ‘Yerel Tohum Projesi’ ile tohumlarımızı kendimiz üretip organik üretime destek sağlanıyor.İlçemizdeki tarıma desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Karacasu halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.