Büyükşehir Belediye Başkanı Karacasulu Kadınlarla Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu’daki kadınlarla bir araya geldi.Karacasu Cumhuriyet Meydanı’nda kalabalık bir ekip tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır,CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir,CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve yönetimi,CHP Karacasu Kadın Kolları Başkanı Güllü Büyükgümüş,İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Aydın Güvendi,İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Güvendi,Aydın 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Küpelioğlu,belediye meclis üyeleri Erdinç Gümüş,İbrahim Kayahan,Nuri Öncü,Sevgi Kulcu Öncü,mahalle muhtarları ile birlikte ilk olarak pazarcı esnafını gezerek “hayırlı işler  bol kazançlar “dilediler.Pazarcı esnafının ziyaretinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından  Karacasu halkının hizmetine sunulan Karacasu Kültür Merkezi’nde “kadınlar buluşması” gerçekleştirildi.Buluşmada kadınlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na büyük sevgi gösterilerinde bulundu.Yoğun katılım ve destek için teşekkür eden, kadınların siyasetteki öneminden bahseden Başkan Çerçioğlu, “Ben de sizin gibi bir anneyim. Benim de iki çocuğum var. Bizler çocuklarımız için, yarınlarımız için, geleceğimiz için mücadele ediyoruz. Çine’de ve Koçarlı’da açılan kadın kooperatiflerinden birisinin de Karacasu’da kurulduğunun ve çok yakın zamanda hayata geçeceğinin müjdesini veren Başkan Çerçioğlu “Amacımız kadınların ekonomik olarak özgür olmaları. Gördüğünüz gibi boş konuşmuyoruz, çalışıyoruz. Evde tencerenin nasıl zor kaynadığını biz kadınlar daha iyi biliyoruz. Bu sebeple kadınlarımızın ekonomik olarak kalkınmalarını sağlayacak yatırımlarımız, çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek Daha güzel bir Aydın daha güzel bir Karacasu  için büyük mücadeleler veriyoruz. Çocuklarımız için, kadınlarımız için, yarınlarımız yeni dönemde Karacasu  Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı  ile birlikte önemli projeler gerçekleştireceğiz.” dedi.

MUSTAFA BÜYÜKYAPICI’DAN KARACASU’YA MÜJDE

“Karacasu’ya söz verdiğimiz projeleri yerine getirmenin büyük onurunu ve gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı Karacasu’yun ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız tahlillerle sizlere söz vermiştik.Sizlere söylediklerimizin içerisinde Büyükşehirle ortak olan Garajımız,içerisinde bulunduğuz Kültür Merkezimiz,sosyal tesislerimiz ile hepsini yerine getirmenin onuru ve gururu içerisinde ikimizde tekrar aday olarak sizlerin huzuruna çıktık.İş söz verip yapmamak değil,söz verdiklerini başarmaktır.Mahalle ziyaretlerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları tek tek not ettik,uçkun vaatler vermiycez.İhtiyaçlarımızın neler olduğunu tespit ettik. Birçoğunu Özlem Başkanımla oturup,değerlendirmelerini yaptık.Birkaç tane projemizin sizlere buradan müjdesini vermek istiyorum.Karacasu’daki en büyük hayalimizin, Karacasu merkezde bir müze  yapmak olduğunu biliyorsunuz.Yerini ben vermek koşuluyla,Aydın Büyükşehir Müzesi olarak yapılması konusunda programa alındı.Yine Karacasu’yun eksiklerinden biri olan sanayi çarşısı projesi için ana yol üzerinde yerleri işaretlendi,Büyükşehirimizle birlikte bu projeyi de hayata geçirmek için adımlar atıldı.Her mahallemizin taleplerini ayrı ayrı not ederek,Özlem Başkanımıza iletiyorum.Ondan aldığım sözler doğrultusunda sizlere söz veriyoruz.İlçemizin geleceği için Büyükşehirle müşterek çalışarak, Karacasu bunun verimlerini Özlem Başkanımızla büyük ölçüde aldı.Özlem Başkanımız özellikle kadınlarımızla konuşmak istedi.Kadınlarımız için kurduğumuz Kadın Kalkındırma Kooperatifi vardı.Bu Kooperatifin ne durumda olduğunu sorarak,bunun için çalışma yürüttüğünü öğrendim.Bu müjdeyi de sizlerle paylaşıyorum.Beraber olmanın güzelliklerini Karacasu’ya taşıyabilmek,sizlerle beraber yaşamak,Özlem Başkanımla omuz omuza çalışabilmek için sizlerin desteklerini bekliyoruz ”dedi.