Belediye Kültür Merkezi’nde Resim Kursu Açıldı…

Karacasu Belediyesi Kültür Merkezi’nde yetişkinlere yönelik  ücretsiz kara kalem ve yağlı boya resim kursu açıldı.Kültür Merkezi’nde açılan resim kursuna 20 kursiyer kayıt yaptırdı.Hafta içi üç gün, hafta sonu bir gün açık olan kursta eğitim veren Ressam  Tevfik Kemikler kursun Haziran ayına kadar açık olacağını belirterek”başlangıç olarak kara kalem teknikleri ile başladık,ardından yağlı boya teknikleri ile devam edeceğiz.Bu eğitimin sonunda güzel bir sergiyle eğitimimizi tamamlayacağız ”dedi. Karacasu Belediyesi olarak birçok yeniliğe imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı  ressam Tevfik  Kemikler yönetimindeki  kursiyerlerin yağlı boya ve kara kalem resim çalışmalarını yerinde inceledi.Her yaştan insanın sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükyapıcı “Kültür Merkezi projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı daha da hızlanarak devam edecek. Değerli hocamız Tevfik Kemikler’e  ve eğitim alan tüm kursiyerlerimize kolaylıklar diliyor,çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.